onsdag 27. april 2011

Påskeferien e definitivt øve...

Ferie å ferie, ane kje heilt ka eg ska kalla det eg! He våre travelt jafall, men me begynne å bli godt kjent i nye leiligheten å he virkele slått okke te ro. Her ska me bygga å bo :)

Påsken starta med maling av ståvå, me malte et strøk av en nøytrale grå så me syns va såå perfekt i lyset, men når an kom på veggen så blei det bare for mørkt å den va for blåe. Så då va det på an igjen med å finna den rette fargen! Endte te slutt opp med Skagen grå. E kjempefornødde, det blei knallfint. Så når soverommet ska malast i juni så blir d nok Skagen der og :)

Skagen e fargeprøven i midten.
Ellers så he de fleste møblene nå blitt flytta inn. Det he våre stritt med å få spesielt sofaene opp te ståvå å loftet, men itte litt svette å tåre så he de kome på rett plass. Føles godt å ha gjort det mesta sjøl.

Kira klare seg godt midt oppi alt flyttekaoset å virke som hu trives på den nye plassen. Terrassen blir møje brukt, der he hu låge å daffa om dagene i solå å vil absolutt ikkje inn igjen! Forstår eg godt, snakk om utruligt påskevær! Me he heldigvis fått nogen minutt i solå me og, men det blei få av de.

Påskeferien e nå øve å me e tebage på jobb. Igår fekk me flytta mesteparten av tingå så stod igjen på Stokka, ska ta siste rest idag. Øvelevering e på lørdag, så det blir nok endel vasking de neste dagene. Ska bli godt å bli ferdige så me kan konsentrera okke 100% om leiligheten okka å USA-turen så virkele nærme seg! Kun 10 dage igjen te avreise for meg (16 for Johnny!) :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar