torsdag 14. april 2011

Flytting på gang!

På mandag kom THE day, endele! Solå skinte, me va øvetrøtte itte alt for lide søvn nåttå før, å skikkele klar te å endele få nyglane! Itte møje gjønågang med megler å selger så stod me plutsele der aleina! Gjekk å satte okke på terrassen å nøyd varmen å den herlige utsikten :) Det blei flytta litt kasser på mandag, me henta Kira & klær frå den andre leiligheten å bror min hjalp okke med å henta den nya sengå å få bært den opp. På kvelden blei sjampisen spretta, å me gjekk rundt å kikka å planla å satt litt i kvært rom! Me fekk og besøk av onkel å tante te Johnny utpå kvelden, kosele med fyssta besøket!

Kira e jo som vanligt nysgjerrige å springe rundt så en gal for å undersøka å lukta, ka e dette her for en plass! Hu slo seg unormalt fort te ro (me begynne å få litt erfaring med flytting nå) å gjekk fint å la seg i buret sitt. Flinka jentå :)

Tirsdag kom bring med ikea-sofaen, ja, d gjekk kje heilt som forventa! De fekk kje sofaen opp fysste trapp engang, å nekta å ta av emballasjen. Så den står nå foreløpigt i 1.etasje å ska heilt opp te 4.! Hehe, me får sjå kossen d går, men ska ringa å ta en liten prat med ikea idag.

Ellers så kom det fantastiska kjøleskapet å vaskemaskinen, alt bært inn å plassert, va kun å setta i stikkontakten. Luksus kalle eg d!

Igår tok me turen te Rimest, me henta heim komfyren å diverse. Komfyren e jo som adle andre komfyra, TUNG! Så den klarte me å skyve-rulle-bæra inn i gangen i 1.etasje. Så får me spør om hjelp, dessverre så må eg innrømma at den e eg kje sterke nok te å bær'opp!

Me henta heim litt ved å fyrte igår kveld, såå kos! Varmte godt og, så d virke lovandes for vinteren. E et kaldt hus så me he allerede avtalt med pappa at me vil ha ei favn med ved.

Der skjer litt å litt kvær dag, me prøve å kosa okke med flyttingå å ikkje stressa! He øve to vege te den andre leiligheten ska vær vaska å leverast, men der e jo endel så ska gjørs før den tid.

Tenk at nå eige me leilighet! Wihiiiii, for en følelse!!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer kjempemasse med ny leilighet... Bare gi beskjed om dere trenger noe hjelp, åsså venter vi bare på innflyttingsfestsinvitasjonen ;)

    SvarSlett
  2. Takktakk! :) Invitasjonen kjæme nok engang itte USA-turen!

    SvarSlett